Kvalitativa lösningar

Våra tjänster

Addsolution Care integrerar marknadens ledande utbud och erbjuder kvalitativa lösningar oavsett om det gäller trygghetslarm, digital tillsyn, personlarm eller andra trygghetsskapande tjänster

Den obrutna larmkedjan

Den obrutna larmkedjan som vi erbjuder tillsammans med SOS Alarm skapar mervärde på flera plan. Möjligheterna och fördelarna att i samma system och i samma samtal kunna kommunicera med SOS 112 operatörer är oslagbara och ger den kvalitet och säkerhet vi eftersträvar.

Med 16 larmcentraler lokaliserade över hela landet skapas en redundans som inte går att jämför med någon annan larmcentral i Sverige, och detta särskilt om vi fokuserar på larmcentraler som hanterar trygghetslarm.

Kombinationen med den obrutna larmkedjan samt trygghetslarm från marknadsledande Legrand Care ger en oöverträffad användarupplevelse som verkligen ger den trygghet och kvalitet vi eftersträvar.

Digitala trygghetslarm och tillbehör

Trygghetslarmet NOVO från Legrand finns i många varianter och används för närvarande i alla våra stora städer (Stockholm, Göteborg och Malmö) samt MÅNGA fler förstås.

Addsolution Care har valt att samarbeta med Legrand Care gällande trygghetslarm och tillbehör för deras lokala utveckling (Löddeköpinge) som skapat ett trygghetslarm med fantastisk prestanda, otrolig ljudkvalitet och lång batteritid. Dessutom erbjuder Legrand den mest välutvecklade portalen för att hantera, programmera och konfigurera larmen.

Portalen (CMP) är behörighetsstyrt och kan kompletteras med BI (Business Intellegence) verktyg för fördjupade analyser.

NOVO har utvecklats under många år i samarbete med operatörerna för att kunna erbjuda den bästa signalstyrkan via roaming SIM kort. En unik utveckling som verkligen skiljer sig från övriga produkter på marknaden. Precis vad vi på Addsolution Care gillar.

Det är av yttersta vikt att kunna erbjuda diverse tillbehör för att individanpassa lösningarna. I vårt samarbete med Legrand Care kan vi erbjuda flertal olika tillbehör så som:

  • Rörelselarm med IDA (Intelligent Door Alarm) funktion
  • Brandlarm med länk funktion
  • Dörrlarm
  • Fall larm
  • EPI (Epilepsi larm)
  • EPA – trycka lätt adaptor
  • Mattlarm
  • Osv

Mobila trygghetslarm

Äntligen en produkt som är helt integrerad i samma portal som stationära trygghetslarm och med ett modernt, snyggt och enkelt utseende. Tillsammans med Legrand Care erbjuder vi marknadens mest moderna mobila trygghetslarm.

NOVO Go erbjuder alla en möjlighet att nyttja trygghetslarm, oavsett vad de är. Många är vi som vill röra oss utanför hemmet och vad passar då bättre än ett mobilt trygghetslarm?

NOVO Go kan fungera både som aktivt och passivt trygghetslarm där geografiska zoner för fri rörlighet kan definieras.

NOVO Go finns både som fristående produkt eller i kombination med vårt stationära trygghetslarm NOVO för utökad batteritid.

NOVO Go finns även med dockningsstation som erbjuder extra bra ljud och batteribackup vid laddning. Inkluderar även funktionen ”find my NOVO Go” som enkelt hjälper Er att hitta Er NOVO Go.

Digital tillsyn

För oss på Addsolution care var valet av kamera enkelt, Axis nätverkskameror håller toppklass och erbjuder precis den kvalitet vi kräver.

Det unika med vår lösning är att man kan koppla kamera direkt till trygghetslarmet utan att använda extern router. Detta innebär att man får färre felkällor och med trygghetslarmet, NOVO, uppkopplat mot portalen kan man enkelt se tillgängligheten.

Personlarm

I takt med att vårt samhälle blir allt hårdare blir det allt viktigare att ta hand om våra medarbetare.
Inte sällan vistas personal, ofta ensamma, på platser där det kan vara svårt att garantera både trygghet och säkerhet.

För alla dessa medarbetare är våra personlarm en mycket välkommen produkt och lösning för att garantera deras säkerhet. Även här arbetar vi med ledande partners så att ni som kund till oss kan välja den lösning som är bäst avsedd samt lämpad för just era behov.

Självklart hjälper vi till med rådgivning samt ser till att ni kan koppla upp er mot den larmcentral som ni känner störst trygghet för.